Macarale

Macarale

AutoMacarale flexibilitate • mobilitate • rapiditate Stim ca in orice proiect complex,...

Lifturi Hidraulice

Lifturi Hidraulice

Lifturi hidraulice ajung acolo unde ai nevoie Siguranţă   Manipularea unor...

Nacele

Nacele

Nacele şi platforme de lucru la înălţime prevăzut pentru lucru în condiţii de...

Stivuitoare

Stivuitoare

Stivuitoare manipulator Merlo cu echipament extins pentru aproape toate cerinţele ...

Transport Agabaritic

Transport Agabaritic

Transport Agabaritic                 echipament...

Eroare
 • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 42
Scurt istoric
 
    De peste 50 de ani suntem partenerul puternic dacă e vorba de mare tonaj. Oferim servicii complete din domeniul agabaritic. Fiind în strânsă legătură cu sediile din Burbach, Olpe şi Herborn, Sibiu oferă clienţilor din toată ţara servicii de la lucrări realizate cu automacarale şi transporturi agabaritice, până la închirierea nacelelor şi platformelor de lucru la înălţime.
    Din august 2006 grupul Dornseiff s-a extins cu înfiinţarea unui sediu nou în Cristian, jud. Sibiu. Totul a început cu o automacara de 110 tone şi cu un angajat.
    În septembrie 2007 am extins gama noastră de servicii prin închirierea de nacele şi platforme de lucru la înalţime. Astăzi firma noastră are peste 150 de angajaţi iar în parcul auto actual sunt 40 de automacarale (cu capacitate de ridicare de până la 500 de tone), 21 de trailere pentru transportul agabaritic, cât şi 200 de nacele şi platforme telescopice autopropulsate. Echipamentele speciale pentru transporturi agabaritice şi cele destinate relocării unei intreprinderi întregi vă sunt puse la dispoziţie
 • Ridicam mai mult. 

  Dornseiff LTM 1500-8.1 95290 1Dornseiff are o noua macara, acum putem ridica pana la 500 de tone (LIEBHERR LZM 1500-8.1).

  mai mult
 •  Jobreport ATF 400G-6 

  Jobreport

  Watch Video on YOUTUBE in High Definition:

  mai mult
 • Proiect montare eoliene Moldova Noua. 

  Anuntam participarea macaralelor noastre la montarea noului parc de centrale euliene in Moldova Noua, pe malul Dunarii.Durata proiectului este de aproximativ o luna jumate.

  mai mult
 •  National Arena Bucuresti 

  K800 DSC02725In noul stadion din bucuresti, s-a organizat finala Europa League intre Athletic Bilbao si Atletic Madrid, aici cu ajutorul macaralelor Dornseiff, s-a montat cubul video.

  mai mult