Macarale

Macarale

AutoMacarale flexibilitate • mobilitate • rapiditate Stim ca in orice proiect complex,...

Lifturi Hidraulice

Lifturi Hidraulice

Lifturi hidraulice ajung acolo unde ai nevoie Siguranţă   Manipularea unor...

Nacele

Nacele

Nacele şi platforme de lucru la înălţime prevăzut pentru lucru în condiţii de...

Stivuitoare

Stivuitoare

Stivuitoare manipulator Merlo cu echipament extins pentru aproape toate cerinţele ...

Transport Agabaritic

Transport Agabaritic

Transport Agabaritic                 echipament...

 

 

SC Dornseiff S.R.L. 

str.XIII nr. 106 

RO-557085 Cristian 

Telefon: +40 (0) 369/103 225 

Fax: +40 (0) 369/103 249 

Mobil: +40 (0) 746/111 145 

E-mail: @ This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Localitatea Cristian. Înregistrat la Sibiu, în J32/1192/06. 

Director: Frank Domuradt Sibiu, Sibiu Thomas Quandel Markus Frost, Paderborn Germania| Thomas Höchst, Burbach Germania 

ID: 18946975 RO

 

 

Copyright:

   Toate drepturile rezervate. În special, tirajele, includerea în serviciile online şi pe internet şi duplicarea mass-media de date, cum ar fi CD-ROM, DVD-ROM, etc, fără acordul prealabil scris al Dornseiff.

  

 

1. Termeni de utilizare


   GmbH & Co KG Dornseiff nu îşi asumă nici o responsabilitate pentru actualitatea, corectitudinea, integritatea sau calitatea informaţiilor furnizate. Acest lucru se aplică în special în furnizarea specificaţiilor tehnice de transport, macarale si alte utilaje de construcţii. Acţiunile de răspundere civilă împotriva Dornseiff GmbH & Co KG, care se referă la material sau de alta natura cauzate de folosirea sau abuzul de orice informaţii furnizate prin utilizarea de informaţii incorecte sau incomplete, sunt fundamental excluse, in condiţiile date de catre Dornseiff Ltd. & Co KG. Toate ofertele sunt fără caracter obligatoriu.GmbH & Co KG Dornseiff îşi rezervă dreptul de a modifica părţi sau întreaga ofertă fără anunţ separat, pentru a suplimenta,a şterge sau a publica temporar sau permanent.

 

2. Referinţe şi link-uri


  Trimiteri directe sau indirecte la pagini de Internet externe ("link"-uri), care se află în afara ariei de responsabilitate a Dornseiff GmbH & Co KG, o datorie ar putea intra în vigoare numai în cazul în care, GmbH & Co KG & Dornseiff are cunostinta de conţinutul şi ar fi tehnic posibil şi rezonabil de preveni utilizarea conţinutului ilegal. GmbH & Co KG Dornseiff declară în mod expres că, la momentul asocierii acestor pagini ele nu avea conţinut ilegal. GmbH & Co KG Dornseiff nu are nici o influenţă asupra design-ul actual şi viitor in conţinutul paginilor legate / conectate. Prin urmare, ea însăşi se disociază în mod expres de toate conţinuturile legate / trimitere de pagini care au fost modificate după link. Aceste lucruri se aplică la toate ofertele de Internet proprii prevăzut la stânga şi la referinţe, precum şi intrări în Dornseiff GmbH & Co KG, cărţile de oaspeţi, forumuri de discuţii şi liste de discuţii. Pentru conţinuturile ilegale, incorecte sau incomplete şi în special pentru daune rezultate din utilizarea sau detinere de astfel de informaţii revin exclusiv cu furnizorul de site menţionat, nu este cel care e legat de aceste pagini.

 

3. Dreptul de autor şi dreptul mărcilor


   GmbH Dornseiff & CO KG isi rezerva drepturile de autor ale graficelor, fişierelor de sunet, secvenţe video şi texte cu grafica lor proprie. Tot în cadrul ofertei de Internet şi mărci, eventual, protejate şi mărci comerciale sunt dispoziţii ale legii aplicabile şi drepturile de autor. Simpla menţiune nu implică faptul că mărcile nu sunt protejate de lege! Dreptul de autor pentru publicate de Dornseiff GmbH & Co KG rămâne numai cu Dornseiff GmbH & Co KG. Este interzisa orice reproducere sau utilizare a  unor astfel de grafice, fişiere de sunet, secvenţe video şi texte în alte publicaţii electronice sau imprimate fără acordul expres al Dornseiff GmbH & Co KG.

 

4. Valabilitatea juridică şi termeni de utilizare


   Acest avertisment trebuie să fie considerat ca parte a publicărilor pe internet care au fost menţionate pe această pagină.